Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Dodge RAM 1500 Importeren

Je hebt hem tijdens je vakantie in de USA gezien…..dé perfecte RAM! En dan bij thuiskomst direct onlinezoeken totdat je hem gevonden hebt! Desnoods in heel Europa. 

Díe uitvoering, met díe velgen in díe kleur. Zo wil jij hem gaan gebruiken, alleen zo moet hij eruit zien. Enige probleem is dat geen enkele Dodge RAM dealer deze auto lijkt te leveren.

Zelf importeren dan? Wat zou dat gaan kosten en hoe lang is de levertijd. En wat komt er allemaal bij kijken?

Omdat wij direct in verbinding staan met Dodge kunnen wij deze vragen beantwoorden. Vertel ons hoe jij je Dodge RAM het liefste zou willen – en wij bekijken en bespreken met jou de mogelijkheden om jouw droomauto voor jou te importeren of jouw Dodge RAM samen te stellen.

Helder, duidelijk. Makkelijker kunnen we het niet maken…. 

Om alvast in de mood te komen kun je natuurlijk nog even ons het actuele aanbod bekijken op onze website.

Waarom ben je voor een Dodge RAM bij ons aan het juiste adres?

  Jarenlange ervaring met importeren van Dodge RAM
  Veel tevreden klanten gingen u voor
  Eigen werkplaats gespecialiseerd in Dodge RAM
  Wij staan altijd voor je klaar!

En geloof ons maar, wanneer je een proefrit hebt gemaakt wil je niet anders meer dan een Dodge RAM. Heb je interesse in een proefrit of wil je meer informatie over de mogelijkheden een unieke Dodge RAM te laten importeren vanuit Amerika? Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP