Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services
Lease een Dodge Dodge Ram LEASE Financial Lease
Onze specialisten
staan klaar met
jarenlange ervaring

Een Dodge RAM rijden is een waanzinnige beleving. Hoog in die stoere pickup truck. Dat geluid. Die kracht. Dat comfort. Dodge RAM rijden hoor je, voel je en beleef je. Heel intens. Het is simpel: Dodge RAM rijden maakt je een gelukkig mens.

Wij willen ons steentje bijdragen aan dat geluk.

Dat doen we door u voor u klaar te staan. Altijd. Vanaf het moment dat u ook maar overweegt om een Dodge RAM te kopen tot en met het moment dat u uw eigen Dodge RAM heeft (en geloof ons: als u eenmaal proef heeft gereden, wilt u niet anders …)

Waaruit blijkt die service onder andere?

 • U wordt in het hele traject van aankoop volledig ontzorgd. Wij regelen alles voor u, van bezichtiging en proefrit tot en met maatwerk oplevering.
 • Wij leveren de Dodge RAM volledig naar uw specifieke wensen op, inclusief alle door u gewenste accessoires.
 • Wij onderhouden uw Dodge RAM in onze eigen werkplaats. Met originele onderdelen, zodat u zeker weet dat uw Dodge RAM ook een Dodge RAM blijft.
 • U krijgt een volledige garantie op uw aankoop. Wij willen niet slechts een tussenstation zijn, wij willen niet alleen dat u nu een Dodge RAM rijdt, maar ook dat u Dodge RAM blijft rijden!

Veel importeurs zijn importeur in de meest strikte betekenis van het woord. Zij importeren en verkopen. Klaar. Een prachtig vak. Maar wij willen meer zijn. Meer voor u betekenen. U garanties bieden. En dus ook in het traject na aankoop voor u klaar blijven staan.

Die focus op full service dienstverlening blijkt misschien nog wel het meest uit onze eigen werkplaats in Erp. Daar hebben wij twee fulltime topmonteurs aan het werk, die een Dodge RAM blindelings kunnen lezen.

Onze klanten waarderen dat en kiezen juist vanwege die extra service voor DodgeRAM.nl:

 • Wij passen uw nieuwe Dodge RAM heel snel aan uw specifieke wensen aan
 • Dat doen we met originele Dodge onderdelen
 • Wij onderhouden uw Dodge RAM,
 • Wij doen de jaarlijkse keuringen,
 • Wij doen alle noodzakelijke reparaties
 • en herstellen eventuele schade.

Dodge RAM geldt als de pick-up truck van het volk. Dat wil zeggen: ontzettend veelzijdig. Inzetbaar als werkpaard én gezinswagen. Een volstrekt pure auto. Niet gemaakt of gekunsteld. Nee, een ruwe bolster met een blanke pit.

De prijs is navenant: eerlijk.

De jarenlange ervaring met Dodge RAM en de aantallen pick-ups die wij intussen als Dodge RAM specialist importeren, zorgen er bovendien voor dat wij in dit afgebakende segment wagens als een van de scherpst geprijsde importeurs van Nederland te boek staan.

Wilt u weten wat een nieuwe Dodge RAM u kost?

Daar zijn wij heel open in: u kunt zelfs online aanvragen wat u terugkrijgt voor uw huidige auto.

We zijn er best trots op dat wij mogen schrijven “Sinds 1965”…

Al zou je er snel overheen lezen, we staan er toch even bij stil. Want al meer dan 50 jaar zijn wij in de autobranche actief. Een leven vol ervaring zetten wij om in dagelijkse praktijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van communicatie, respect, eerlijkheid en vertrouwen… Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, voor elke klant. Wij gaan verder. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen.

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en anders kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in de autobranche waar we actief zijn.

full service, eigen werkplaats, scherp geprijsd, waardevast

Dodge RAM Leasen

We kunnen er niet meer omheen: Lease. En in dit geval – Financial Lease .

Ook al had je er in eerste instantie misschien nog niet aan gedacht, je kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Lease is een uitkomst wanneer je bijvoorbeeld de rekensom hebt gemaakt dat de RAM zich als bedrijfs- én gezinsauto terug verdient, en je jouw liquiditeit op dat moment beter voor bedrijfsactiviteiten kunt gebruiken.

Op die manier verdient het zich aan twee kanten terug. Lease is dan ook iets heel persoonlijks. Wij verkopen het er niet bij, maar bieden het aan als service.

Vaak binnen één dag weet je al waar je aan toe bent en hiervoor hebben wij geen complete jaarrekeningen nodig. Geef ons de volgende gegevens van jouw bedrijf en wij zoeken het voor je uit:

 • Geboortedatum
 • Rijbewijsnummer
 • IBAN rekeningnummer
 • Adres en telefoonnummer
 • KvK nummer en rechtsvorm

We weten allemaal, geld lenen kost geld. Bij lease is dat niet anders. Stel daarom de lease volledig naar jouw eigen gemoedsrust in. De volgende factoren spelen daarbij een rol:

 • Looptijd; hoe lang wil je leasen: 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. De auto is aan het einde van jou.
 • Aanbetaling; hoeveel wil je / kun je aanbetalen. Je kunt ook denken aan de inruil als aanbetaling in te brengen.
 • Slotsom; optie om je maandbedrag te verlagen. Dit is een optie maar geen must. We adviseren je er graag bij.

Het leasebedrag per maand is aan uw wensen aan te passen waarbij looptijd, aanbetaling en slottermijn hierop invloed uitoefenen.

Ga er eens rustig voor zitten en bedenk hoe je het voor de toekomst wilt regelen. Op deze manier komt de RAM heel dichtbij en heb je een duidelijk beeld waar je aan toe bent en je je het beste bij voelt. Wij adviseren je graag.

Direct Financial Lease aanvragen

Wil je meteen inzicht hebben op jouw persoonlijke situatie? Neem dan even vijf minuten de tijd om de velden hieronder in te vullen.

Vul alles compleet in, het is vrijblijvend! Meestal heb je na één werkdag al antwoord. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Persoonlijke gegevens

Voertuiggegevens

Overig

Download brochure
Dodge RAM en Belastingen Vraag of advies nodig? Video

Lease Calculator