Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Dodge RAM 1500 Crew Cab

Uniek voordeel op een Dodge RAM


Bij de meeste Nederlandse autodealers zou u vreemd worden aangekeken wanneer u vraagt om een Dodge RAM. Door zijn omvang en uitstraling is deze auto niet bij alle Nederlanders populair. Toch is het een fantastische en bijzondere auto. De nieuwste modellen zijn bovendien ongeëvenaard zuinig en verbruiken per verplaatste kilo weinig brandstof. Voor diverse ondernemingen is een Dodge RAM de ideale bedrijfsauto, vanwege zijn laadvermogen en 3500kg trekgewicht.

Een bijzonder praktisch alternatief voor diverse soorten bedrijfswagens, zoals de Mercedes Vito of de Volkswagen Crafter. Zeker wanneer u objecten vervoert die vanwege hun vorm lang niet altijd in een afgesloten laadruimte passen.

Een Dodge RAM 1500 is bovenal fantastisch om in te rijden. U waant zich vanaf comfortabele hoogte de koning van de weg en u geniet van ongeëvenaarde stabiliteit. Bijvelds uit Erp helpt u bijzonder voordelig aan deze droomauto.

Wat Bijvelds voor u kan betekenen?

  • Wij importeren elke Dodge RAM 1500 direct uit de VS
  • Al het papierwerk wordt door ons in orde gemaakt
  • U kiest een auto uit of wij zoeken voor u de auto die u wenst
  • Na de import zorgen wij ervoor dat uw Dodge RAM in orde komt.

 

 

Dankzij Bijvelds beschikt u snel over uw Dodge RAM 1500


Bijvelds is een totaaldienstverlener als het gaat om bijzondere auto’s die vaak niet direct in Nederland verkrijgbaar zijn. Zo hebben wij op dit moment een aantrekkelijk aanbod van diverse bijzondere auto’s. Ook de liefhebbers van een Dodge RAM zullen ons huidige aanbod weten te waarderen.

De service van Bijvelds houdt echter niet op bij het aanbieden van deze auto’s. Stel dat u zelf een Dodge RAM of andere auto gevonden heeft in het buitenland, dan kunnen wij deze voordelig naar Nederland halen en alles voor u in orde maken. U krijgt dan van ons een auto waarvan al het papierwerk in orde is en die rijklaar is voor de Nederlandse weg. Ook kunt u ons voor u aan het werk zetten. Heeft u een bepaald type Dodge RAM op het oog, maar heeft u deze nog niet gevonden? Wij gaan graag voor u op zoek. 

Als liefhebber van een Dodge RAM kunt u direct ons aanbod bekijken. Vindt u daar niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met Bijvelds.NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP