Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services
Onze specialisten staan klaar met jarenlange ervaring
APK-keuringOok dieselvoertuigen
OnderhoudDodge specialist
LPG inbouw 

Haal- en Brengservice

Je bent ondernemer. Dat betekent dat je al druk genoeg bent met je eigen zaak, laat staan de randzaken die erbij komen kijken… Hoe fijn is het dan wanneer je ontzorgd wordt door DodgeRAM.nl met het onderhoud!

Al vanaf het begin hebben wij een haal- en brengservice. Een broodnodige faciliteit zo vinden wij! Wij begrijpen dat je niet een halve dag vrij kunt nemen wanneer je RAM onderhoud moet hebben. Daarom is deze gratis inbegrepen wanneer je een auto bij DodgeRAM.nl koopt.

In de praktijk maak je een afspraak met onze werkplaats die vervolgens een chauffeur inplant voor het ruilen. Op deze manier blijf je die dag mobiel en verlies je geen kostbare tijd, terwijl je er zeker van bent dat jouw RAM in goede handen is.

Ons doel is dat het niet anders lijkt dan dat je de RAM bij jou om de hoek hebt gekocht. Zo is het contact en de afstand lekker persoonlijk en dichtbij. Door heel Nederland!

Maak een afspraak

Maak een afspraak Vraag of advies nodig?