Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services
Dodge RAM specialist RAM 1500 Specialist RAM 1500 werkplaats Dodge RAM 1500 garage

Een Dodge RAM rijden is een waanzinnige beleving. Hoog in die stoere pickup truck. Dat geluid. Die kracht. Dat comfort. Dodge RAM rijden hoor je, voel je en beleef je. Heel intens. Het is simpel: Dodge RAM rijden maakt je een gelukkig mens.

Wij willen ons steentje bijdragen aan dat geluk.

Dat doen we door u voor u klaar te staan. Altijd. Vanaf het moment dat u ook maar overweegt om een Dodge RAM te kopen tot en met het moment dat u uw eigen Dodge RAM heeft (en geloof ons: als u eenmaal proef heeft gereden, wilt u niet anders …)

Waaruit blijkt die service onder andere?

  • U wordt in het hele traject van aankoop volledig ontzorgd. Wij regelen alles voor u, van bezichtiging en proefrit tot en met maatwerk oplevering.
  • Wij leveren de Dodge RAM volledig naar uw specifieke wensen op, inclusief alle door u gewenste accessoires.
  • Wij onderhouden uw Dodge RAM in onze eigen werkplaats. Met originele onderdelen, zodat u zeker weet dat uw Dodge RAM ook een Dodge RAM blijft.
  • U krijgt een volledige garantie op uw aankoop. Wij willen niet slechts een tussenstation zijn, wij willen niet alleen dat u nu een Dodge RAM rijdt, maar ook dat u Dodge RAM blijft rijden!

Veel importeurs zijn importeur in de meest strikte betekenis van het woord. Zij importeren en verkopen. Klaar. Een prachtig vak. Maar wij willen meer zijn. Meer voor u betekenen. U garanties bieden. En dus ook in het traject na aankoop voor u klaar blijven staan.

Die focus op full service dienstverlening blijkt misschien nog wel het meest uit onze eigen werkplaats in Erp. Daar hebben wij twee fulltime topmonteurs aan het werk, die een Dodge RAM blindelings kunnen lezen.

Onze klanten waarderen dat en kiezen juist vanwege die extra service voor DodgeRAM.nl:

  • Wij passen uw nieuwe Dodge RAM heel snel aan uw specifieke wensen aan
  • Dat doen we met originele Dodge onderdelen
  • Wij onderhouden uw Dodge RAM,
  • Wij doen de jaarlijkse keuringen,
  • Wij doen alle noodzakelijke reparaties
  • en herstellen eventuele schade.

Dodge RAM geldt als de pick-up truck van het volk. Dat wil zeggen: ontzettend veelzijdig. Inzetbaar als werkpaard én gezinswagen. Een volstrekt pure auto. Niet gemaakt of gekunsteld. Nee, een ruwe bolster met een blanke pit.

De prijs is navenant: eerlijk.

De jarenlange ervaring met Dodge RAM en de aantallen pick-ups die wij intussen als Dodge RAM specialist importeren, zorgen er bovendien voor dat wij in dit afgebakende segment wagens als een van de scherpst geprijsde importeurs van Nederland te boek staan.

Wilt u weten wat een nieuwe Dodge RAM u kost?

Daar zijn wij heel open in: u kunt zelfs online aanvragen wat u terugkrijgt voor uw huidige auto.

We zijn er best trots op dat wij mogen schrijven “Sinds 1965”…

Al zou je er snel overheen lezen, we staan er toch even bij stil. Want al meer dan 50 jaar zijn wij in de autobranche actief. Een leven vol ervaring zetten wij om in dagelijkse praktijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van communicatie, respect, eerlijkheid en vertrouwen… Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, voor elke klant. Wij gaan verder. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen.

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en anders kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in de autobranche waar we actief zijn.

full service, eigen werkplaats, scherp geprijsd, waardevast

Pechhulp Europa

Uniek! Vraag naar Pechhulp Europa als je een RAM bij DodgeRAM.nl in Erp koopt.

Via een Nederlandstalige alarmcentrale heb je hulp in 43 landen binnen en buiten Europa. Dit is inclusief 7 dagen vervangend vervoer in huurcatagorie B. Dat is nog eens goed geregeld!

Elke dag gaan wij voor beter. Want winnen zit in ons bloed zodat er geen beter adres is om de Dodge RAM te kopen.

 

Sneeuwkettingen voor je Dodge RAM

Ga je skiën met vrienden of het gezin? Wij hebben sneeuwkettingen te koop en/of te huur. De banden op zich hebben het kenmerk van het sneeuwvlokje, maar mocht je het zekere voor het onzekere willen, dan neem je nog extra kettingen mee.

Wij regelen het voor je!

 

Garantie

ls het om garantie gaat is een duidelijk verhaal wel zo prettig!

Een Dodge RAM is een grijs geïmporteerde auto. Dit betekent dat er geen officiële importeur in Europa is. De garantie krijg je bij de dealer waar je hem koopt. Dit is anders denken, maar wel de realiteit.

Niemand wil voor verrassingen komen te staan

Vandaar dat onze geadverteerde prijs inclusief 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking is. En rij je niet zoveel, dan bieden wij 3 jaar garantie tot een maximum van 60.000 km. Dit is allemaal inclusief onze Haal- en Brengservice .

Omdat wij de garantie geven – bieden wij aansluitend het onderhoud. Voor iedereen in Nederland, dus ook voor jou. Alsof je je Dodge RAM om de hoek hebt gekocht!

Op deze manier heb je een betrouwbaar Dodge RAM gespecialiseerd adres waar je altijd terecht kunt mocht er iets zijn. En het mooie is: je kan het voor een meerprijs uitbreiden naar 5 jaar met een maximum kilometrage van 150.000 km.

 

Nazorg

In het Engels heet het After Sales of Customer Care. Geef het maar een naam. Wij gaan voor de jarenlang tevreden Dodge RAM rijder, die één aanspreekpunt heeft voor verkoop, onderhoud en LPG. In de praktijk is dit een verademing.

Door onze visie om een Dodge RAM gespecialiseerd bedrijf te zijn proberen wij alle disciplines die daarbij horen tot in de perfectie uit te voeren.

Dit is sneller gezegd dan gedaan

Zo vinden wij het belangrijk dat de Dodge RAM met z'n nieuwe baasje goed op weg gaan. Een heldere uitleg bij aflevering hoort daarbij. Wij nemen hier uitgebreid te tijd voor en geven naast de fabriekshandleiding ook nog een handig instructieboekje mee. Zo heb je snel uitleg over de meest voorkomende opties.

Download brochure
Vraag of advies nodig? Video