Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services
Bijvelds in Erp, al 50 jaar actief in de automobiel branche
Bijvelds in Erp
Al sinds 1965
APK-keuringOok dieselvoertuigen
OnderhoudDodge specialist
LPG inbouw 

De zeven zekerheden bij DodgeRAM.nl

 • 1. Laagste prijs

  Iedereen roept het en misschien na dagen puzzelen heb je een helder vergelijk. Je wil zeker zijn dat je geen euro teveel betaalt! Aan de andere kant wil je ook het beste uit zijn met de mogelijke inruilauto en/of wanneer je een garantieprobleem hebt.

  Wij gaan voor de lange termijn relatie en niet voor alleen mooie woorden.
 • 2. Service met een glimlach

  Ons doel is om u als klant een jarenlange tevreden RAM-rijder te maken. Dit stopt niet na de verkoop, maar begint bij de aflevering. Wij denken niet in korte termijn. Dat kan ook niet als je bestaat sinds 1965.

  Onze verfrissende manier van werken wekt enthousiasme bij onze klanten en inspireert ons om dagelijks dat stapje extra te doen.
 • 3. Haal- en Brengservice

  Onze visie is helder en simpel. Pick-ups verkopen door heel Nederland. Een haal- en brengservice is een must en bij ons gratis wanneer u een auto bij ons koopt. Voor u is het niet anders alsof u de auto om de hoek hebt gekocht.

  Uiteindelijk geldt deze regel als win-win situatie voor u als klant en voor ons. Want op deze manier bent u er zeker van dat uw RAM in dé beste handen is – en blijft u mobiel met ons vervangend vervoer.
 • 4. LPG inbouw in eigen huis

  Dit wat wij nu gaan zeggen is pure praktijk: snel schakelen op het gebied van LPG is een verademing. Wij willen niets weten van uitbesteden.

  U als klant hebt één aanspreekpunt. Vanaf het eerste contact, tot en met het LPG en onderhoud heeft u één gezicht: ons. U rijdt uw RAM binnen en tijdens het onderhoud kunnen wij alles voor u regelen.
 • 5. Dealer DNA werkplaats

  Wij hebben het Dealer DNA. Omdat wij investeren in dé RAM dealertools kunnen wij in het hart van de auto kijken voor diagnoses, storingen uitlezen en bijvoorbeeld sleutels inleren. Alles onder één dak. Onze werkplaats is volwaardig uitgerust met APK, Airco, LPG, Diagnose apparatuur maar ook met vakkundige monteurs.

  Wat wij in de showroom verkopen – maken ze in de werkplaats waar. Kwalitatief hoogstaande conversies met doordachte constructies. Het is onze missie dat een DodgeRAM.nl RAM kwalitatief op alle fronten boven de snelle handelsauto's uitsteekt. Jaren na de verkoop!
 • 6. Beste garantie voorwaarden

  Omdat RAM's grijs geïmporteerde auto's zijn, is er geen importeur actief in Europa. Wij zijn de importeur waar u uw garantie claimt – en dit is er één met een gouden randje.

  Trots zijn we erop dat wij onze klanten zo goed kunnen helpen. Gratis. Door heel Europa! Wij streven naar het vertrouwde Dealergevoel wanneer je bij ons een auto koopt. Want wij zijn er voor u.
 • 7. Wat je ziet, zijn wij ook

  Deze website, de teksten die je leest en de foto's die je ziet: Het is van ons. Recht uit het hart en met veel praktijk ervaring bereiken wij het hoogst haalbare. Zonder concessies te doen.

  Via deze weg leggen wij het eerste contact en hopen ons te mogen bewijzen. Een auto verkoop je niet met een toneelstukje.

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak Vraag of advies nodig? Download brochure