Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services

Team Bijvelds

Als je de site leest en bekijkt leer je ze al een klein beetje kennen. Ze zijn origineel, houden niet van nonsens en hebben genoeg aan een half woord.

Ze weten waarover ze het hebben en helpen jou graag verder.

Dit doen ze vanuit de thuisbasis aan de Cruijgenstraat 34 in Erp. Gebouwd in 1965 door de ouders van Ria. Samen begonnen zij destijds een Datsun Dealerschap. De uitstraling van het bedrijf heeft daarom iets "eigens". Op een of andere manier voel je je er meteen thuis. Op je gemak.

Een klein MKB waar Ria het ondernemerschap letterlijk en figuurlijk vanuit de kinderschoenen heeft meegemaakt.

Ria Bijvelds

Ria Bijvelds Inkoop / Verkoop

Ria Bijvelds kenmerkt zich in adequaatheid, elke dag verbeteren binnen de autobranche in combinatie met een uitstekende service en een goede prijs.

Anne-Marie Martens

Anne-Marie Martens Logistiek / Verkoop

Anne-Marie Martens heeft veel affectie met auto's. Dit in combinatie met persoonlijk contact zorgt voor een no-nonsense aanpak die kenmerkend is voor DodgeRAM.nl.

Mieke de Rijck

Mieke de Rijck Financiële administratie

Mieke de Rijck is de ondersteunende administratieve factor van DodgeRAM.nl.

 

Een Dodge RAM rijden is een waanzinnige beleving. Hoog in die stoere pickup truck. Dat geluid. Die kracht. Dat comfort. Dodge RAM rijden hoor je, voel je en beleef je. Heel intens. Het is simpel: Dodge RAM rijden maakt je een gelukkig mens.

Wij willen ons steentje bijdragen aan dat geluk.

Dat doen we door u voor u klaar te staan. Altijd. Vanaf het moment dat u ook maar overweegt om een Dodge RAM te kopen tot en met het moment dat u uw eigen Dodge RAM heeft (en geloof ons: als u eenmaal proef heeft gereden, wilt u niet anders …)

Waaruit blijkt die service onder andere?

  • U wordt in het hele traject van aankoop volledig ontzorgd. Wij regelen alles voor u, van bezichtiging en proefrit tot en met maatwerk oplevering.
  • Wij leveren de Dodge RAM volledig naar uw specifieke wensen op, inclusief alle door u gewenste accessoires.
  • Wij onderhouden uw Dodge RAM in onze eigen werkplaats. Met originele onderdelen, zodat u zeker weet dat uw Dodge RAM ook een Dodge RAM blijft.
  • U krijgt een volledige garantie op uw aankoop. Wij willen niet slechts een tussenstation zijn, wij willen niet alleen dat u nu een Dodge RAM rijdt, maar ook dat u Dodge RAM blijft rijden!

Veel importeurs zijn importeur in de meest strikte betekenis van het woord. Zij importeren en verkopen. Klaar. Een prachtig vak. Maar wij willen meer zijn. Meer voor u betekenen. U garanties bieden. En dus ook in het traject na aankoop voor u klaar blijven staan.

Die focus op full service dienstverlening blijkt misschien nog wel het meest uit onze eigen werkplaats in Erp. Daar hebben wij twee fulltime topmonteurs aan het werk, die een Dodge RAM blindelings kunnen lezen.

Onze klanten waarderen dat en kiezen juist vanwege die extra service voor DodgeRAM.nl:

  • Wij passen uw nieuwe Dodge RAM heel snel aan uw specifieke wensen aan
  • Dat doen we met originele Dodge onderdelen
  • Wij onderhouden uw Dodge RAM,
  • Wij doen de jaarlijkse keuringen,
  • Wij doen alle noodzakelijke reparaties
  • en herstellen eventuele schade.

Dodge RAM geldt als de pick-up truck van het volk. Dat wil zeggen: ontzettend veelzijdig. Inzetbaar als werkpaard én gezinswagen. Een volstrekt pure auto. Niet gemaakt of gekunsteld. Nee, een ruwe bolster met een blanke pit.

De prijs is navenant: eerlijk.

De jarenlange ervaring met Dodge RAM en de aantallen pick-ups die wij intussen als Dodge RAM specialist importeren, zorgen er bovendien voor dat wij in dit afgebakende segment wagens als een van de scherpst geprijsde importeurs van Nederland te boek staan.

Wilt u weten wat een nieuwe Dodge RAM u kost?

Daar zijn wij heel open in: u kunt zelfs online aanvragen wat u terugkrijgt voor uw huidige auto.

We zijn er best trots op dat wij mogen schrijven “Sinds 1965”…

Al zou je er snel overheen lezen, we staan er toch even bij stil. Want al meer dan 50 jaar zijn wij in de autobranche actief. Een leven vol ervaring zetten wij om in dagelijkse praktijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van communicatie, respect, eerlijkheid en vertrouwen… Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, voor elke klant. Wij gaan verder. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen.

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en anders kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in de autobranche waar we actief zijn.

full service, eigen werkplaats, scherp geprijsd, waardevast

Direct rijden in zo'n machtige Dodge RAM? Bekijk hier een greep uit onze voorraad

€ 44.000
Dodge RAM Sport
€ 48.000
Dodge RAM Sport / BLACK EDITION
€ 44.000
Dodge RAM Sport
€ 44.000
Dodge RAM Sport
Bekijk totale aanbod Download brochure
Video Prijslijst 2017