Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services

Een Dodge RAM rijden is een waanzinnige beleving. Hoog in die stoere pickup truck. Dat geluid. Die kracht. Dat comfort. Dodge RAM rijden hoor je, voel je en beleef je. Heel intens. Het is simpel: Dodge RAM rijden maakt je een gelukkig mens.

Wij willen ons steentje bijdragen aan dat geluk.

Dat doen we door u voor u klaar te staan. Altijd. Vanaf het moment dat u ook maar overweegt om een Dodge RAM te kopen tot en met het moment dat u uw eigen Dodge RAM heeft (en geloof ons: als u eenmaal proef heeft gereden, wilt u niet anders …)

Waaruit blijkt die service onder andere?

  • U wordt in het hele traject van aankoop volledig ontzorgd. Wij regelen alles voor u, van bezichtiging en proefrit tot en met maatwerk oplevering.
  • Wij leveren de Dodge RAM volledig naar uw specifieke wensen op, inclusief alle door u gewenste accessoires.
  • Wij onderhouden uw Dodge RAM in onze eigen werkplaats. Met originele onderdelen, zodat u zeker weet dat uw Dodge RAM ook een Dodge RAM blijft.
  • U krijgt een volledige garantie op uw aankoop. Wij willen niet slechts een tussenstation zijn, wij willen niet alleen dat u nu een Dodge RAM rijdt, maar ook dat u Dodge RAM blijft rijden!

Veel importeurs zijn importeur in de meest strikte betekenis van het woord. Zij importeren en verkopen. Klaar. Een prachtig vak. Maar wij willen meer zijn. Meer voor u betekenen. U garanties bieden. En dus ook in het traject na aankoop voor u klaar blijven staan.

Die focus op full service dienstverlening blijkt misschien nog wel het meest uit onze eigen werkplaats in Erp. Daar hebben wij twee fulltime topmonteurs aan het werk, die een Dodge RAM blindelings kunnen lezen.

Onze klanten waarderen dat en kiezen juist vanwege die extra service voor DodgeRAM.nl:

  • Wij passen uw nieuwe Dodge RAM heel snel aan uw specifieke wensen aan
  • Dat doen we met originele Dodge onderdelen
  • Wij onderhouden uw Dodge RAM,
  • Wij doen de jaarlijkse keuringen,
  • Wij doen alle noodzakelijke reparaties
  • en herstellen eventuele schade.

Dodge RAM geldt als de pick-up truck van het volk. Dat wil zeggen: ontzettend veelzijdig. Inzetbaar als werkpaard én gezinswagen. Een volstrekt pure auto. Niet gemaakt of gekunsteld. Nee, een ruwe bolster met een blanke pit.

De prijs is navenant: eerlijk.

De jarenlange ervaring met Dodge RAM en de aantallen pick-ups die wij intussen als Dodge RAM specialist importeren, zorgen er bovendien voor dat wij in dit afgebakende segment wagens als een van de scherpst geprijsde importeurs van Nederland te boek staan.

Wilt u weten wat een nieuwe Dodge RAM u kost?

Daar zijn wij heel open in: u kunt zelfs online aanvragen wat u terugkrijgt voor uw huidige auto.

We zijn er best trots op dat wij mogen schrijven “Sinds 1965”…

Al zou je er snel overheen lezen, we staan er toch even bij stil. Want al meer dan 50 jaar zijn wij in de autobranche actief. Een leven vol ervaring zetten wij om in dagelijkse praktijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van communicatie, respect, eerlijkheid en vertrouwen… Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, voor elke klant. Wij gaan verder. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen.

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en anders kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in de autobranche waar we actief zijn.

full service, eigen werkplaats, scherp geprijsd, waardevast

Praktische informatie over de Dodge RAM

Het heeft jouw interesse gewekt zo'n pick-up, je hebt alle informatie verzameld en nu lijkt het dan echt te gebeuren. Want elke slimme ondernemer ziet de fiscale voordelen en meerwaarde van de RAM en wil nooit meer iets anders.

Als het goed is heb je onze Video al gezien en zijn veel van je vragen beantwoord. Hieronder nog wat praktische informatie waar je misschien niet direct aan hebt gedacht, maar wellicht wel kan helpen.

Vrouw des huizes

Ja, je leest het goed. Niet iedereen hoeft er rekening mee te houden of heeft het geluk dat zij nét zo enthousiast is als jij. Of misschien bén jij de vrouw des huizes. Maar veel van onze klanten hebben er een zware dobber aan om haar te overtuigen dat een RAM dé beste keus is. Lees meer …

Wij gaan niet gekscherend met dit onderwerp om, maar benoemen het juist. Ja, de RAM is niet klein en met het parkeren moet je weleens iets verder rijden om een geschikte plek te vinden, maar dat weegt niet zo zwaar als alle voordelen.

Toevallig wordt dit bedrijf gerund door overwegend vrouwen en omarmen wij het idee van het gezin met RAM. Sterker nog; wij hebben er ervaring mee. Kinderen, kinderwagens, fietsen, kinderstoeltjes, Maxi Cosi, roadtrip … Noem het maar op! Geen andere gezinsauto die zo fijn is als de RAM.

Een proefrit neemt al veel vooroordelen weg. Wij nodigen hierbij dan ook jou en jouw gezin van harte uit om eens langs te komen. Dit kan zelfs op zondag wanneer je een afspraak maakt. Heb je kinderen? Neem ze vooral mee! Ze kunnen hier lekker spelen en voor hen is het ook leuk om te zien waar jullie dadelijk in rijden.

Specificaties van de Dodge Ram

Bruikbaar en makkelijk is dit overzichtje zodat je in één oogopslag kunt zien wat nu standaard op de RAM zit. Lees meer …

  SLT Sport Laramie
Motor 3.6 V6 Pentastar @ 305 pk 5.7 V8 HEMI @ 395 pk 5.7 V8 HEMI @ 395 pk
Cabine Crew Cab dubbele cabine Crew Cab dubbele cabine Crew Cab dubbele cabine
Transmissie 8-traps automaat 8-traps automaat 8-traps automaat
Aandrijving 4x4 (auto, lock, low en 2WD schakelaar) 4x4 (auto, lock, low en 2WD schakelaar) 4x4 (auto, lock, low en 2WD schakelaar)
Brandstof Benzine Benzine Benzine
Lengte 5900 mm 5900 mm 5900 mm
Breedte 2020mm 2020mm 2020mm
Trekgewicht 3500 Kg geremd 3500 Kg geremd 3500 Kg geremd
Zitplaatsen 5 volwassenen 5 volwassenen 5 volwassenen
       
Uitrusting SLT Sport Laramie
17" 5-spaaks x - -
20" 5-spaaks velgen - x -
20" 6-spaaks velgen - - x
Metalen beschermplaten onderzijde - - x
Sleepogen voor x - x
Carrosserie in 1 kleur x x -
Bumpers en grille in chroom x - x
Dubbele uitlaat, links en rechts - x x
Sport Premium pakket - x -
Sport Performance Hood - x -
Projector-koplampen in zwarte behuizing - x x
LED sport achterlichten - x x
Voorstoelen verwarmd x x x
Voorstoelen gekoeld - x x
Achterbank verwarmd - - x
Licht- en regensensor x x x
Automatisch dimmende binnenspiegel x x x
Automatische airconditioning met 2 zones x x x
Bestuurdersstoel electrisch verstelbaar x x x
Passagiersstoel elektrisch verstelbaar - x x
Elektrisch verstelbare pedalen - x x
Geheugenfunctie voor spiegels en pedalen - - x
Geheugenfunctie voor verstelbare stoelen - - x
Stuurwielverwarming x x x
Elektrisch schuif/kanteldak x x x
Electrisch inklapbare buitenspiegels x x x
Parkeersensoren vóór - x x
Parkeersensoren achter x x x
Achteruitrijcamera x x x
Cruise Control (stuurwiel bediend) x x x
Keyless Go - x x
Remote start (op afstand starten) x x x
Download brochure
Vraag of advies nodig?Video