Onze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies. Accepteren Lees meer
Ria Bijvelds . Auto Import Services
Onze specialisten
staan klaar met
jarenlange ervaring
APK-keuringOok dieselvoertuigen
OnderhoudDodge specialist
LPG inbouw 

Onze werkplaats

RDW ErkendHet is niet het gezicht, maar wel het hart van ons bedrijf. Na de verkoop vinden wij dat het hier moet kloppen. Zeker met garantie en onderhoud tonen onze monteurs hun kunde en kennis zodat de RAM en zijn eigenaar veilig weer naar het werk en gezin kunnen.

Doordat wij beschikken over dé RAM Dealertools kunnen onze monteurs tot ver in de RAM diagnoses stellen, storingen verhelpen en eventueel sleutels inleren. Onze monteurs luisteren en kunnen helpen. Of je nu een nieuwe RAM bij ons hebt gekocht, of een Dodge hebt die eens nagekeken moet worden.

Het unieke van onze werkplaats is dat vanaf het moment dat de pick-up uit de haven komt, uitsluitend wij eraan werken. Van EU-conversie, tot en met LPG inbouw … De HEMI motoren hebben zich de afgelopen 15 jaar al ruimschoots bewezen als het gaat over op LPG rijden . Toch proberen wij in de wereld van LPG constant in beweging te zijn.

Een uitdaging en beloning tegelijk; want wij durven de uitdaging aan om het rijplezier nóg groter te maken. Juist omdat geen enkele chauffeur hetzelfde is kunnen wij moeiteloos op de wensen ingaan.

Want ook dát zijn wij: 1-aanspreekpunt voor uw RAM.

Maak een afspraak

Maak een afspraak Vraag of advies nodig?